For medarbejdere

For dig som lærer

Folkeskolereformen stiller både nye krav til skolens lærere og giver lærerne en række nye muligheder i forhold til organiseringen, tilrettelæggelsen og gennemførelsen af undervisningen.
På denne side har Undervisningsministeriet samlet de temaer, der er særligt relevante for dig som lærer: http://uvm.dk/Den-nye-folkeskole/For-dig-som/Laerer. Her er både en ny video, quiz og mange spændende artikler.
Silkeborg Lærerforening og Silkeborg Kommune har indgået forhåndsaftale vedr. løn med bilaget Silkeborgaftalen.
Silkeborg Uddannelsesforening og Silkeborg Kommune har indgået forhåndsaftale vedr. løn inkl. bilaget Silkeborgaftalen.

For dig som pædagog

Folkeskolereformen betyder, at pædagoger i langt højere grad skal inddrages i folkeskolen. Dette stiller både nye krav til pædagogernes arbejde og giver pædagogerne en række nye muligheder.
På denne side har Undervisningsministeriet samlet de temaer, der er særligt relevante for dig som pædagog: http://uvm.dk/Den-nye-folkeskole/For-dig-som/Paedagog. Her er både en ny video, quiz og mange spændende artikler.
BUPL Østjylland og Silkeborg Kommune har indgået forhåndsaftale vedr. løn inkl. bilaget Silkeborgaftalen.
 
I Silkeborg Kommune:
Denne blog har forsøgt at imødekomme behovet for kommunikation. Vigtigt er Kompetenceløft, FAQ (spørgsmål og svar vedr. aftalerne med SL og BUPL) og  Professionsudvikling (nyt om projekt Lærer- og Ledelsesarbejde i forandring). Se desuden om reformen generelt samt diverse materialer
 
På det kommunale intranet for medarbejdere, Fællesnettet, findes også materiale i Arkiv > Videndeling og dokumenter > 01 Overordnet styring > Folkeskolereform 2014.